Junior Risicoanalist
bij ballast nedam

wie zijn we

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa’s grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve. 

functie

Vindt jouw omgeving dat je altijd teveel vragen stelt, maar wil jij altijd de onderste steen boven krijgen? Dan is dit écht een vacature voor jou!


Als Junior Risicoanalist is het jouw doel de voorspelbaarheid van onze projecten te vergroten door onzekerheden te voorkomen en waardevolle kansen aan te grijpen. In deze rol zorg je dat wij ons bewust zijn van welke zaken risico’s voor het project met zich mee brengen en wat voor alternatieven jij hier voor ziet. Dit doe je op basis van jouw theoretische kennis en inzichten met ervaring in de praktijk. Samen met onze Risicomanager (Maarten) ben je verantwoordelijk voor het totale risicomanagementproces van onze business unit Infra Projects, waar vanuit we onze grootste civiele projecten uitvoeren (zoals BAAK). 

 

Als Risicoanalist haal je informatie op bij collega’s op diverse afdelingen, zodat je een compleet beeld vormt van het risicoprofiel van een project. Dit doe je op strategisch, tactisch maar ook op operationeel niveau. Als echte infra-enthousiast ben je bekend met de fases op grote civiele projecten, van tenderfase tot uitvoering (soms zelfs tot aan exploitatie en onderhoud). 

Jouw profiel
  • Bent recent afgestudeerd of hebt maximaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Beschikt over een afgeronde Hbo- of Wo-opleiding Civiele Techniek, Bouwkunde, Bouwtechnische bedrijfskunde, Construction management & Engineering (CME), Technische bedrijfskunde of soort gelijke richting. Onze ideale kandidaat heeft een Hbo-diploma, aangevuld met een Master op Universitair niveau
  • Hebt vanuit je stage(s) ervaring in de werkvoorbereiding, calculatie of uitvoering op grote civiele werken
  • Staat stevig in je schoenen, stelt graag vragen en durft met innovatie verbetervoorstellen te komen (zowel in NL als ENG).      

Wij bieden

·        Een bijzondere fulltime baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, afwisseling en meer dan genoeg ontwikkelingsmogelijkheden

·        De kans om aan de slag te gaan bij een van de grootste aannemers van Nederland, welke tevens (sinds 2016) onderdeel is van de snel groeiende Rönesans Groep, die wereldwijd opereert en vele kansen biedt;

·        Een uitstekend salaris

·        Verloning per 4 weken, dus 13 keer salaris per jaar) en de aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden van de Bouw CAO (met bijvoorbeeld 30 vakantiedagen, de mogelijkheid er 10 bij te kopen en een uitstekende pensioenregeling)

·        De middelen om je werk op de verschillende locaties (en vanuit huis) te kunnen doen, zoals een laptop, smartphone en een leaseauto

·        Maarten! Een gezellige, inspirerende, jonge, maar ervaren leermeester met veel energie en een goed gevoel voor humor.

Interesse in deze uitdaging? We ontvangen graag je reactie! Vragen over de vacature? Neem dan contact op met Damia Carli, Corporate Recruiter, via d.carli@ballast-nedam.nl.