Evenementen en exposure

Bekijk de samenwerkingsmogelijkheden

Exposure

Naast onze carrière-evenementen bieden wij ook de mogelijkheid tot promotie onder onze 2000 leden. Dit kan in tal van verschillende vormen, denk aan een gerichte mailing naar een bepaalde leeftijdsgroep of studie, of bijvoorbeeld een interview met een oud-Virgiliaan dat bij uw bedrijf werkt voor in ons verenigingsblad of jaarboek. Ook hebben we Social Media kanalen met meer dan 1000 volgers tot onze beschikking.

Op maat gemaakt evenement

Heeft u interesse in een samenwerking, maar zit de juiste vorm hier niet tussen? Wij staan open om samen met u naar de perfecte manier te zoeken om uw bedrijf in contact te laten komen met onze leden. Zo is in 2014 met het Ministerie van Defensie een voorlichtingsdag opgezet voor alle technische studenten, waar onder andere live verbinding was met militairen in het buitenland. Niets is te gek!

Geplande evenementen voor 2021/2022

Private Equity Diner

Woensdag 6 oktober 2021

Het Private Equity Diner is een primeur dit jaar. Torqx zal langskomen om studenten die geïnteresseerd zijn in dit vakgebied uitdagende cases bieden. Vervolgens is er tijdens een diner en een borrel om verder kennis te maken met elkaar.

Business tour

Donderdag 25 en vrijdag 26 november 2021

De Business Tour is een van de paradepaardjes van onze vereniging. Tijdens deze tweedaagse tour zal een door de bedrijven geselecteerde groep Masterstudenten een dagdeel langs komen voor een inhousedag. De invulling hiervan is geheel aan het deelnemende bedrijf en zou bijvoorbeeld in de vorm van een case, presentatie of rondleiding kunnen zijn. Hierna zal het dagdeel worden afgesloten met een lunch of borrel waarbij bedrijven en studenten elkaar kunnen spreken.

ICT diner

Vrijdag 25 februari 2022

Op deze dag komen twee bedrijven uit de ICT sector naar Virgiel om presentaties, cases en lezingen te geven. In deze interactieve dag leer je de twee bedrijven en hun sector goed kennen.

Consultancy tour

Donderdag 21 en Vrijdag 22 april 2022

De Consultancy Tour is het meest populaire carrière-evenement van onze vereniging. Tijdens deze tweedaagse tour zal een door de bedrijven geselecteerde groep Masterstudenten een dagdeel langskomen voor een serieuze case. De precieze inhoud van dit dagdeel is geheel door de bedrijven zelf in te vullen. Verder is voor deelnemende bedrijven genoeg tijd om met studenten in contact te komen tijdens een lunch, borrel of diner.

Alcuin Business day

Woensdag 11 mei 2022

Het doel van de Alcuin Business Day is om jongerejaars studenten voor het eerst in contact te laten komen met bedrijven. Deelnemende bedrijven geven een training of workshop aan een groep van 10-20 studenten. Verder is er tijdens de lunch een bedrijvenmarkt met stands. Na de lunch is er een tweede ronde met trainingen en workshops.