Evenementen en exposure

Bekijk de samenwerkingsmogelijkheden

Exposure

Naast onze carrière-evenementen bieden wij ook de mogelijkheid tot promotie onder onze 2000 leden. Dit kan in tal van verschillende vormen, denk aan een gerichte mailing naar een bepaalde leeftijdsgroep of studie, of bijvoorbeeld een interview met een oud-Virgiliaan dat bij uw bedrijf werkt voor in ons verenigingsblad of jaarboek. Ook hebben we Social Media kanalen met meer dan 1000 volgers tot onze beschikking.

Op maat gemaakt evenement

Heeft u interesse in een samenwerking, maar zit de juiste vorm hier niet tussen? Wij staan open om samen met u naar de perfecte manier te zoeken om uw bedrijf in contact te laten komen met onze leden. Zo is in 2014 met het Ministerie van Defensie een voorlichtingsdag opgezet voor alle technische studenten, waar onder andere live verbinding was met militairen in het buitenland. Niets is te gek!

Geplande evenementen voor 2023/2024

van oord inhousedag

Vrijdag 18 Oktober 2023

Op de inhousedag zullen we met een groep van 20 geselecteerde Master studenten naar het hoofdkantoor van Van Oord afreizen. Hier zullen we de dag beginnen met een presentatie, gevolgd door een case. Hierna wordt de dag afgesloten met een informele borrel!

Engineering tour

Donderdag 30 november en vrijdag 1 december

De Engineering Tour is een van de paradepaardjes van onze vereniging. Tijdens deze tweedaagse tour zal een door de bedrijven geselecteerde groep Masterstudenten een dagdeel langs komen voor een inhousedag. De invulling hiervan is geheel aan het deelnemende bedrijf en zou bijvoorbeeld in de vorm van een case, presentatie of rondleiding kunnen zijn. Hierna zal het dagdeel worden afgesloten met een lunch of borrel waarbij bedrijven en studenten elkaar kunnen spreken.

FMCG Diner

Vrijdag 15 december

Op deze dag komen twee bedrijven uit de FMCG sector naar Virgiel om presentaties, cases en lezingen te geven. In deze interactieve dag leer je de twee bedrijven en hun sector goed kennen.

Delftsche Damesch Diner

Vrijdag 12 januari 2024

Het Delftsche Damesch Diner (voorheen vrouwenevent) is een diner waarbij 2-3 bedrijven langskomen op Virgiel en waar 20 studenten aan zullen deelnemen. De avond zal aftrappen met een lezing van een powervrouw waarna de bedrijfspresentaties zullen volgen. Vervolgens nemen de studenten deel aan een case van een bedrijf. We sluiten de avond af met een heerlijk luxe diner en een borrel. 

Consultancy tour

Woensdag 27 en Donderdag 28 maart 2024

De Consultancy Tour is het meest populaire carrière-evenement van onze vereniging. Tijdens deze tweedaagse tour zal een door de bedrijven geselecteerde groep Masterstudenten een dagdeel langskomen voor een serieuze case. De precieze inhoud van dit dagdeel is geheel door de bedrijven zelf in te vullen. Verder is voor deelnemende bedrijven genoeg tijd om met studenten in contact te komen tijdens een lunch, borrel of diner.

Alcuin Business day

Woensdag 8 mei 2024

Het doel van de Alcuin Business Day is om jongerejaars studenten voor het eerst in contact te laten komen met bedrijven. Deelnemende bedrijven geven een training of workshop aan een groep van 10-20 studenten. Verder is er tijdens de lunch een bedrijvenmarkt met stands. Na de lunch is er een tweede ronde met trainingen en workshops.

OLIVER WYMAN CASEMIDDAG X DSC

Donderdag 16 mei 2024

Bij de Oliver Wyman Casemiddag zullen 20 geselecteerde studenten van Virgiel en DSC een middag aan een case werken. Deze dag begint met een lunch op Virgiel, waarna de groep zich zal verplaatsen voor de case en de borrel op DSC.

SUSTAINABILITY DINER

Vrijdag 24 mei 2024

Tijdens het Energy Diner zullen 2 bedrijven naar Delft afreizen om hun bedrijf te presenteren en daarna een case te doen met een geselecteerde groep studenten. Er zullen in totaal 20 studenten geselecteerd worden waarmee het luxe diner plaats zal vinden. De dag wordt afgesloten met een borrel.