Bedrijven

Over Virgiel

Met ruim 2000 leden is de K.S.V. Sanctus Virgilius, kortweg Virgiel, de grootste en actiefste studentenvereniging van Delft. Onze leden zijn voornamelijk technische studenten van de TU Delft met enkelen van de Haagse Hogeschool en Hogeschool Inholland. Het belangrijkste aspect van Virgiel is dat haar leden zich buiten hun studie om kunnen ontplooien op verschillende manieren. Zo zijn er meerdere sport- en cultuur onderverenigingen, die veelzijdige activiteiten organiseren. Ook zijn er tal van commissies waar de leden zich in kunnen ontwikkelen, aangezien alles wat er op of vanuit Virgiel gebeurt, georganiseerd wordt door de leden zelf. Onze leden ontwikkelen zich op deze wijze op zowel organisatorisch als sociaal gebied, door hier actief voor te kiezen naast hun studie.

Virgiel in cijfers

Virgiel is een diverse vereniging. Naast dat onze leden veel verschillende studies volgen, is ons aandeel vrouwen hoger dan gemiddeld in Delft.

Bekijk onze cijfers

Wat kunnen wij uw bedrijf bieden?

De Commissie Externe Betrekkingen faciliteert vele mogelijkheden voor bedrijven om in contact te komen met het technisch talent van Virgiel. Door het jaar heen organiseren wij circa vijftien carrière-evenementen waarop bedrijven zichzelf door middel van cases, diners, borrels of lezingen kunnen laten zien bij onze leden. Daarnaast bieden wij talloze exposure mogelijkheden. Naast onze standaard producten staan wij altijd open voor ludieke en creatieve ideeën! Uw idee delen of meedoen aan een evenement? Neem contact met ons op!

Evaluaties van bedrijven

Al jaren nemen bedrijven met plezier deel aan onze evenementen. Achteraf kunnen wij altijd samen met plezier terugkijken op het evenement.

Bekijk de evaluaties van bedrijven

Duurzaamste vereniging

Met trots mogen wij zeggen de duurzaamste vereniging van Nederland te zijn. Sinds kort is Virgiel zelfs klimaatneutraal.