evenementen

Op deze pagina staat een overzicht van alle evenementen waaraan Virgilianen mee kunnen doen

infrastructure diner

19 november 2021 (16:00 - 22:00)

Bij het Infrastrucutre Diner zullen maar liefst 3 bedrijven deelnemen die opereren in de bouwsector. De eerste deelnemer, Count&Cooper is een nederlandse consultant die projectontwikkelaars adviseert. De tweede deelnemer WSP doet soortgelijk werk maar is een stuk groter en internationaler. Het derde deelnemende bedrijf is Ballast Nedam, een bouw- en ontwikkelbedrijf. Ze hebben onder andere de Afsluitdijk en de Oosterscheldekering gebouwd.

De dag zal bestaan uit een case met een van de drie bedrijven, waarna we een borrel en diner hebben waar je de andere bedrijven kunt leren kennen.

Business tour

26 november 2021

Aan de Business Tour doen elk jaar twee tot vier bedrijven mee. Op vrijdagochtend verzamelen we in Delft om samen met 20 studenten naar het eerste bedrijf te gaan. De studenten maken kennis met de bedrijven door middel van een casus, bedrijfspresentatie en een activiteit. Na het diner en een leuke activiteit op vrijdag gaan we weer terug naar Delft.

applied sciences event

17 december 2021

Nu de Biotechnische studies steeds meer in trek zijn in Delft is het natuurlijk tijd voor een Applied Science Event. Tijdens dit evenement zullen 3-4 bedrijven uit de Nano, LST en MST sector komen. Deze bedrijven zullen vertellen wat hun bedrijf inhoudt en hoe zij de toekomst voor zich zien. Dit zullen we testen tijdens een panelinterview waar we de inzichten van verschillende sectoren aan bod laten komen. We eindigen met een borrel waar je nog al je vragen kwijt kan. De dag zal van half 4 tot 7 uur duren.

bartosz inhousedag

20 december 2021

Bartosz is een specialist op het gebied van ICT. Op deze maandag zullen we met een groep van ongeveer 20 studenten naar het kantoor van Bartosz in Den Haag afreizen. Hier zullen we gedurende de hele middag een case doen waarmee we Bartosz en de ICT wereld beter leren kennen. 

evenementen Q3

imc inhousedag

7 februari 2022

ICT diner

25 februari 2022

Spreekt informatie- en communicatietechnologie jou erg aan, en wil je in contact komen met topbedrijven in die sector? Schrijf je dan gratis in voor het ICT diner! Je lost een case op van één van de deelnemende bedrijven waarbij je samenwerkt met andere studenten, onder toeziend oog en met hulp van van werknemers van het bedrijf. Tijdens het luxe diner en de opvolgende borrel zit je aan tafel met de bedrijven, waarbij je hen alles kunt vragen wat je wil!

oliver wyman x dsc

11 maart 2022

Oliver Wyman is een van de grotere consultancy bureaus in de wereld. Hun focus ligt voornamelijk op strategie/managementadvies. Op deze dag zullen we met een aantal studenten van zowel Virgiel als van het DSC cases oplossen en de dag zal ook plaatsvinden op het DSC. Na de casemiddag zal er een afsluitende borrel zijn.

TRADING diner

18 maart 2022

Bij deze dag maken 25 studenten kennis met twee bedrijven opererend in de trading wereld. De studenten gaan met de bedrijven aan de slag met (tech-gedreven) trading en market making. 

De dag begint rond 4 met bedrijfspresentaties, waarin de twee bedrijven zich voorstellen. Vervolgens gaat met elk bedrijf een groep studenten mee, die samen een casus van het bedrijf gaan oplossen. Na de casus komt iedereen weer bij elkaar voor het diner en de borrel hierna.

sustainability event

25 maart 2022

evenementen q4

Consultancy tour

21 & 22 april 2022

Denk jij erover om later als (strategy) consultant aan de slag te gaan? Twijfel niet langer, en geef je gratis op voor de altijd enorm populaire Consultancy Tour. In 2 dagen tijd ga je langs 4 grote consultancies. Je luncht en dineert op de kantoren, lost cases op, spreekt de werknemers en ziet de bedrijven echt van binnen. Dit evenement is perfect om te zien of de consultancy wereld inderdaad iets voor jou is. Mocht je dat al zeker weten, dan krijg je door deze tour een goed beeld van de overeenkomsten en de verschillen tussen de consultancies.

Alcuin Business day

11 mei 2022

Ben je tweede- of derdejaars studie, en lijkt het je leuk om voor het eerst in contact te komen met bedrijven die voor jou interessant kunnen zijn? Zoek je een stage, of een bedrijf om je Bachelor Eindproject bij te doen? Kom gratis naar de Alcuin Business Day! Dit evenement, speciaal voor jongerejaars, biedt jou de kans om in een middag meerdere bedrijven te leren kennen, en op een laagdrempelige manier te spreken. Ook krijg je een professionele vaardigheidstraining van een hierin gespecialiseerd bedrijf. De dag sluit af met een luxe diner en een borrel.

vrouwenevenement

13 mei 2022

Ben jij een technische vrouw en wil je meer weten over carrière maken tussen de mannen? 

Kom naar ons vrouwenevenement! Je ontmoet technische topvrouwen en je leert over het inzetten van jouw vrouwelijke kwaliteiten. 

De dag bestaat uit een training, bedrijfspresentaties, een panelinterview, een inhoudelijk gedeelte en een afsluitende discussie. Deelname is gratis en inclusief lunch, borrelpakket & goodiebag. 

afgeronde evenementen

yer leiderschapstraining

15 oktober 2021

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je wordt geleefd? Het is tijd om de leiding te nemen over je eigen leven! Tijdens deze training onderzoek jij waar jij blij van wordt en wat jij de wereld te bieden hebt. Vervolgens stel je doelen op die jou helpen om weloverwogen keuzes te maken, zowel tijdens je studie als op weg naar je eerste baan.

Private Equity Diner

6 oktober 2021

Ben jij geïnteresseerd in investeringen, beleggen en finance? Schrijf je dan nu gratis in voor het Private Equity Diner! Private equity kantoren investeren in bedrijven om zodanig meer kapitaal te creëren om de beursgang heen.

Door middel van een case, een luxe diner en afsluitend een borrel kun je op een laagdrempelige manier alles te weten komen van werknemers uit deze sector. 

Vragen over evenementen?

Wij zijn iedere doordeweekse dag te bereiken via telefoon of email