Hulp bij solliciteren

De eerste stap van je carrière!

Het maken van een pakkend CV of het schrijven van de perfecte motivatiebrief kan een hele opgave zijn. Hoe begin je en wat zijn de belangrijkste elementen? Of je nu opzoek bent naar een stage, of gaat solliciteren voor je eerste echte baan, iedereen moet vroeg of laat een CV maken. De CEB vindt het belangrijk dat de leden van Virgiel de juiste kennis hebben om er op de arbeidsmarkt met kop en schouders bovenuit te steken. Daarom hebben wij aan onze ontwikkelingspartner YER gevraagd een aantal tips op een rijtje te zetten. Van het schrijven van een motivatiebrief, het houden van een sollicitatiegesprek tot aan het maken van een strak CV, je vindt alle tips hieronder!

Laat je CV checken door YER!

Contactgegevens

Over YER

YER is een internationaal recruitmentbureau dat talent verbindt met topbedrijven binnen branches als de IT, bouw, infra, energie, industriële automatisering, maar ook het sociaal en ruimtelijke domein. Wij geloven dat wie talent heeft, de toekomst heeft. Daarom vormen wij de verbindingsbrug tussen studie en werk, zodat studenten zelfverzekerd en goed voorbereid de arbeidsmarkt op gaan. Met (online) events, trainingen, webinars en cv-checks helpen we jou als student in iedere fase van de studie met je persoonlijke ontwikkeling. Ook kijken we samen met jou naar de verschillende mogelijkheden die er zijn ná je studie. Wij kennen de arbeidsmarkt en bieden de tools én begeleiding die jou helpen om de juiste keuze te kunnen maken.

Wil je na je studie niet alleen werken maar ook door ontwikkelen? Dan is één van onze Talent Development Programmes wellicht iets voor jou! Hét traineeship dat werken combineert met leren. Naast deze programma’s hebben we uiteraard ook tal van andere junior posities beschikbaar. Kortom, wij staan voor je klaar als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, de mogelijkheden op de arbeidsmarkt of gewoon, even aandacht. 

Ben je benieuwd wat je mogelijkheden allemaal zijn? Klik hier of op de button, laat je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op voor een oriënterend gesprek

Contactgegevens