Hulp bij solliciteren

De eerste stap van je carrière!

Het maken van een pakkend CV of het schrijven van de perfecte motivatiebrief kan een hele opgave zijn. Hoe begin je en wat zijn de belangrijkste elementen? Of je nu opzoek bent naar een stage, of gaat solliciteren voor je eerste echte baan, iedereen moet vroeg of laat een CV maken. De CEB vindt het belangrijk dat de leden van Virgiel de juiste kennis hebben om er op de arbeidsmarkt met kop en schouders bovenuit te steken. Daarom hebben wij aan onze ontwikkelingspartner YER gevraagd een aantal tips op een rijtje te zetten. Van het schrijven van een motivatiebrief, het houden van een sollicitatiegesprek tot aan het maken van een strak CV, je vindt alle tips hieronder!

Laat je CV checken door YER!

Contactgegevens

Over YER

Jij wilt een vliegende start maken met je carrière. Wij zijn de brug tussen jouw ambities en je droombaan. YER verbindt ambitieuze studenten en starters aan toonaangevende organisaties in Nederland en daarbuiten. Hoogopgeleid technisch talent brengen wij in contact met topbedrijven binnen IT, automotive, energie, bouw, vastgoed en ruimtelijk domein. Ook zijn we gespecialiseerd in de industriële automatisering, infra, civiele techniek, luchtvaart en de maritieme sector.

Met ons uitgebreide netwerk, de focus op ontwikkeling en persoonlijke begeleiding vergroot je jouw kans op carrièresucces. Gratis en vrijblijvend. Onze loopbaanexperts bereiden je grondig voor op de arbeidsmarkt, zodat je stevig in je schoenen staat en je zelfvertrouwen een boost krijgt. Dit kun je verwachten:

  1. Loopbaancoaching: ontdek vanuit je interesses, kwaliteiten en kernwaarden wat jouw mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt.
  2. LinkedIn-check: krijg tips and tricks van een arbeidsmarktexpert en perfectioneer  je LinkedIn-profiel tot in de puntjes.
  3. Cv-check: laat je cv grondig controleren en gebruik onze professionele tips om op te vallen.

 

Wij ondersteunen je persoonlijke ontwikkeling met (online) events, trainingen en webinars. Daarnaast coachen we je bij iedere studiefase en geven we inzicht in je carrièremogelijkheden.

Benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op https://www.yer.nl/studenten/ of neem contact op met Teddy van den Broek via teddyvandenbroek@yer.nl of +31 (0)6 57635565​

Contactgegevens