Werkstudent

Ben jij die handige, enthousiast en leergierige werkstudent die geen uitdaging uit de weg gaat?

Heel goed, want dan hebben we jou nodig! Voor één van onze projecten zoeken we een creatieve, communicatieve en vooral enthousiaste werkstudent die ons kan helpen met het vinden van de juiste kandidaten voor onze vacatures. Je krijgt alle vrijheid voor het doorzoeken van alle revelante bronnen, bv LinkedIn, met slechts 1 doel. Het vinden van top kandidaten die perfect bij het profiel passen. Laat je zien dat je succesvol bent? Natuurlijk geven we je dan de verantwoordelijkheid om ook meer taken binnen het selectieproces op te pakken. Graag zelfs! 

Wat breng je mee?

Je weet van aanpakken en bent gefocust op het behalen van resultaat samen met ons team. Je bent een doorbijter die niet rust voordat de juiste match gevonden is.

Daarnaast heb je

  • voldoende ICT-kennis om profielen te beoordelen op geschiktheid voor vacatures;
  • geen probleem om zelfstandig het toegewezen takenpakket uit te voeren;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Waar kom je terecht?

CGI is één van ’s werelds grootste IT-bedrijven. We hebben local ‘presence’ met global impact. Daarom kunnen we ook met trots zeggen ‘Onze mensen houden Nederland draaiende’. Sommige organisaties vinden het moeilijk om te vertellen wat hun bedrijf bijzonder maakt. Wij niet. Sterker nog, we hebben zelfs genoeg redenen om te vertellen dat CGI ook voor jou de beste plek is. Regionaal aanwezig en betrokken. Aangevuld met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en 80.000 collega’s. Dat is CGI ten voeten uit.

Interesse?

Solliciteer direct door een email te sturen naar recruitment.nl@cgi.com We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Alex Lute, NL Recruitment Manager via 06-5106 4112 of alex.lute@cgi.com