Partners

Onze hoofdpartners

IMC is among the world’s leading technology-driven trading firms, and a market maker in securities listed on exchanges across the globe. Our cutting-edge technology drives everything we do. High performance algorithms, smart strategies and collaborative teams are the core of our business.
Today, IMC is 500+ people working together to build software and trade financial products in our offices in Amsterdam, Chicago and Sydney. What does this mean for you? The chance to join a multi-national, multi-cultural team of exceptional individuals, focused on making IMC the world’s best trading firm.

Bij PwC in Nederland werken ruim vijfduizend mensen samen vanuit twaalf verschillende kantoren en vanuit drie perspectieven: Assurance, Tax & Legal en Advisory. Wij willen dat onze dienstverlening bijdraagt aan het bouwen van vertrouwen in de maatschappij en bij het oplossen van belangrijke problemen. We willen daarmee waarde toevoegen aan onze klanten, onze mensen en de maatschappij. Dat is onze purpose en de toetssteen voor alles wat we doen of willen gaan doen.

Onze partners

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa’s grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

CGI is één van ’s werelds grootste IT-bedrijven. We hebben local ‘presence’ met global impact. Daarom kunnen we ook met trots zeggen ‘Onze mensen houden Nederland draaiende’.

Sommige organisaties vinden het moeilijk om te vertellen wat hun bedrijf bijzonder maakt. Wij niet. Sterker nog, we hebben zelfs genoeg redenen waarom om te kunnen zeggen dat CGI ook voor jou de beste plek is. Regionaal aanwezig en betrokken. Aangevuld met wereldwijde domeinkennis en 80.000 collega’s. Dat is CGI ten voeten uit.

Samen met onze klanten werken we aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken; Verbeteringen aan het spoor, besturingssystemen van satellieten, snellere afhandeling van zeecontainers en het technisch beheer van zorginstellingen; dat zijn zomaar een aantal projecten om zichtbaar trots op te zijn.